Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων βράβευσε με τιμητικές πλακέτες: Παπαδόπουλο – Σκλαβενίτη και 1.100 Παραγωγούς.

Η εκδήλωση, κατά την οποία απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, έγινε στη Μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού με καλεσμένο τον Καλαβρυτινό chef Αλέξανδρος Σπέρχο, τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Φίλια και σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Ο ΑΓΣ Καλαβρύτων είναι ένα παράδειγμα συνεταιριστικής επιτυχίας, μία απόδειξη της δύναμης που έχει η κοινή προσπάθεια και της υπεραξίας που δίνει σε όλη την κοινωνία η συνένωση δυνάμεων.

Το κύριο προϊόν, η Φέτα ΠΟΠ του Συνεταιρισμού, που γίνεται ανάρπαστη χάρη στην ξεχωριστή, πλούσια γεύση και τη σταθερή ποιότητά της, παράγεται με τις παραδοσιακές μας μεθόδους και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ελέγχου, ωριμάζοντας για 3 μήνες σε βαρέλια οξιάς, και είναι η Νο1 Φέτα σε πωλήσεις στην αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ https://www.sklavenitis.gr/ όπου διατίθεται αποκλειστικά.

Ο Συνεταιρισμός έχει ήδη ξεκινήσει και την τοποθέτηση της Φέτας ΠΟΠ στις αγορές εξωτερικού, έχοντας σαν κατεύθυνση και στόχο ανάπτυξης την ενίσχυση της προσπάθειας των Εξαγωγών με υψηλή προστιθέμενη αξία!

Ο Πρόεδρος Π.Σατολιάς στάθηκε ιδιαίτερα στον κοινωνικό ρόλο, που διαδραματίζει ο Συνεταιρισμός και είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς στηρίζει το εισόδημα των 1.200 κτηνοτρόφων της ευρύτερης ορεινής περιοχής και συντελεί στην ανάπτυξη των κτηνοτροφικών μονάδων τους στη ζώνη γάλακτος, που δίνουν ζωή στην ύπαιθρο.

  • Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και πρ. Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο Παύλο Σατολιά
  • Απονομή τιμητικής πλακέτες στον ΠΑΡΑΓΩΓΟ του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, που παραλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος ΔΣ του Συνεταιρισμού Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, από τον κο Δημήτρη Μελά Πρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ (αριστερά), παρουσία του Βουλευτή κου Κώστα Μάρκου και τον Παύλο Σατολιά (δεξιά).
  • Ο κος Δημήτρης Γιαννατσής, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Αγορών της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα, για την αδιάλειπτη συνεργασία 40 Χρόνων της αλυσίδας με τον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κο Νεκτάριο Φαρμάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις