Αθλοπαιδιές με άρωμα Survivor και τουρνουά ποδοσφαίρου μαζί!

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στα γήπεδα Renti Soccer Club, (Άγγελου Σικελιανού, Αγ. Ιωάννης Ρέντης) και ώρα 19.15, όπου λαμβάνει χώρα το 7ο Καλαβρυτινό Αθλητικό Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων των χωριών μας, μέσω του τουρνουά ποδοσφαίρου, παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση-γιορτή και για τους μικρούς μας φίλους.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν αγώνες (Surviror), οπού η εν λόγω εκδήλωση θα είναι δωρεάν για τους μικρούς μας φίλους και θα καλυφθεί οικονομικά στο σύνολο της από την Ομοσπονδία “Αρχαίος Κλείτωρ». Αυτή η αθλητική εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για να έρθουν κοντά οι μικροί μας φίλοι και να γνωριστούν μεταξύ τους ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομάδες των χωριών τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Πρόεδρο και στα μέλη της Ομοσπονδίας για την προσφορά τους.

Η σύλληψη της ιδέας είναι μια πρωτοβουλία κ. Αλέξανδρου Ροδόπουλου, φίλου και εκπροσώπου της ομάδας του Πάους. Δεν μπορούσαμε παρά να υλοποιήσουμε την ιδέα αυτή, με σκοπό να φέρουμε κοντά άτομα κάθε ηλικίας από κάθε χωριό, δημιουργώντας ωραίες αναμνήσεις στους μικρούς μας φίλους.

Μια πίστα Survivor για τους μικρούς, μια ακόμα αγωνιστική ποδοσφαίρου για τους μεγάλους.

Σχετικές δημοσιεύσεις